Kaikki korealaisista lakananaamioista

Korealaiset naamiot ovat portti korealaisen kauneuden ja ihonhoidon maailmaan. Arkkimaskit toimivat edullisina minikasvohoitoina, jotka muun muassa kosteuttavat, ehkäisevät ryppyjä ja tasoittavat ihon sävyä. Arkkimaskien toiminnot, materiaalit ja ainesosat voivat vaihdella. Mutta suurin osa kaikista naamiolevyistä on vyleensä kirkastavat, kosteuttavat, hillitsevät talintuotantoa ja vaikuttavat ikääntymistä estävästi. Useimmat levynaamiot on liotettu esansseihin, jotka sisältävät ravitsevia ja aktiivisia ainesosia. Naamiot estävät essentiaalia haihtumasta, sitovat kaiken kosteuden ja suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä.

Mitä eri materiaaleja naamiolevyissä on?

Naamiomaskit ovat valmistetaan yleensä joko puuvillakuitulevyistä tai keinotekoisista selluloosakuiduista. kuten cuprasta, tencelistä tai mikrokuidusta. On olemassa myös muita materiaaleja, kuten hyytelömäistä materiaalia, jota kutsutaan hydrogeeliksi. Itse hydrogeelit valmistetaan olemuksesta, jolloin naamio on 100-prosenttisesti vesiliukoinen! Tämän ainutlaatuisen ominaisuuden vuoksi hydrogeelit alkavat hieman sulaa, kun ne joutuvat kosketuksiin ihon lämmön kanssa.

Hydrogeelien ja selluloosanaamioiden lisäksi myös on olemassa myös kuplanaamioita, jotka yleensä auttavat puhdistamaan huokosia. Kalvonaamiot, jotka auttavat sitomaan kosteutta ja ravinteita, ja satunnaiset savinaamiot, jotka auttavat puhdistamaan ja ravitsemaan.

Kuinka monta kertaa viikossa voi käyttää levynaamioita?

Arkkimaskia voi itse asiassa käyttää joka päivä.

Tässä muutamia vinkkejä:

  1. Tutustu ihoosi: Jokaisen iho on erilainen! Kiinnitä siis aina huomiota ihon kuntoon ja siihen, miltä ihosi tuntuu.
  2. Oikea tuote: Ihosi ei muutu niinkään käyttötiheyden, vaan käyttämäsi naamion perusteella. Helpoin tapa on kokeilla erilaisia naamioita ja löytää ne, jotka toimivat sinulle parhaiten.
  3. Ympäristö ja ulkoiset tekijät: Riippuen sijainnista, ilmastosta ja matkustusaikataulusta sinun on ehkä vähennettävä tai lisättävä arkkimaskien käyttötiheyttä.

Milloin arkkimaskit kuuluvat ihonhoitorutiineihini?

Kaikkien erilaisten kasvoveden, seerumien ja esanssien kanssa, milloin lakananaamiot tulevat käyttöön? Kiinteää kultaista sääntöä ei ole olemassa, sillä jokainen ihotyyppi on erilainen, ja se, mikä sopii yhdelle ihotyypille, ei välttämättä sovi toiselle. Yleisesti ottaen suositeltava rutiini on kuitenkin seuraava: puhdistus, kasvovesi, naamio ja kosteutus.

Jos haluat lisätietoja ihonhoitorutiineista, lue edellinen postauksemme: Korealainen ihonhoitorutiini

Kuinka käyttää levynaamiota?

A aloittelijoiden yleinen virhe on jättää naamio liian pitkäksi aikaa. Muista: älä jätä naamiota päälle yöksi! Naamioita tulisi käyttää 15-25 minuuttia, mutta ei yli 30 minuuttia. Jos naamio jätetään päälle, kunnes se kuivuu, sillä on päinvastainen vaikutus, sillä naamio imee kosteutta ihosta.

Pakkauksessa on jäljellä essentiaalia, pitäisikö minun heittää se pois?

Ei, älä heitä sitä pois! Jäljelle jäänyttä essentiaalia voi käyttää käsivarsille, kaulalle, kyynärpäille ja polville lisäkosteuden ja ravinnon saamiseksi.

Voinko käyttää levynaamioita uudelleen?

Arkkimaskit on tarkoitettu vain kertakäyttöön.

Milloin naamiomaskia käytetään?

Naamiolevyt sopivat erinomaisesti käytettäväksi yöllä tai aamulla ennen meikin levittämistä. Suosittelemme käyttämään yöllä voidemaisempia ja täyteläisempiä naamioita, jotta kaikki ravintoaineet pääsevät todella imeytymään unen aikana.

Ohjeet levynaamioita varten:

  1. Poista naamio pakkauksesta.
  2. Avaa naamio ja aseta se kasvoillesi siten, että reiät kohdistuvat silmiin, nenään ja suuhun. Jos pakkaukseen on jäänyt ylimääräistä essentiaalia, taputtele ylimääräistä essentiaalia kaulalle, käsivarsille, kyynärpäille, polville jne.
  3. Istu alas ja rentoudu 15-25 minuuttia.
  4. Poista ja hävitä naamio.
  5. Taputtele jäljelle jäänyt ydinaines varovasti ihoon, jotta se imeytyy mahdollisimman hyvin.
  6. Levitä sitten kosteuttava kasvovoide, jotta kaikki ravintoaineet säilyvät ihossa.