UNLEASHIA

UNLEASHIA on korealainen meikkibrändi, joka erottuu edukseen omistautumisellaan luovuudelle, itseilmaisulle ja innovaatiolle kauneudenhoitoalalla. Meikkitaiteilija Yuna Leen Soulin vilkkaassa kaupungissa perustama brändi haastaa UNLEASHIA perinteisiä kauneusnormeja ja edistää yksilöllisyyttä. Tuotemerkin visiona on antaa ihmisille mahdollisuus omaksua ainutlaatuisuutensa ja itseilmaisunsa kattavan ja osallistavan tuotesarjan avulla, joka on räätälöity erilaisille ihonsävyille ja tyyleille.

Laatu ja sitoutuminen

UNLEASHIAn tuotteet tunnetaan korkeasta laadustaan, cruelty-free ainesosistaan ja kyvystään vastata erilaisten kuluttajien tarpeisiin. Yksi niiden merkittävimmistä ominaisuuksista on glittermeikin käyttö, joka on niiden tuotevalikoiman keskiössä. Tuotemerkki on ylpeä siitä, että se on PETA:n jäsen, mikä takaa, että sen meikkituotteet ovat cruelty-free ja vegaanisia. Tämä heijastuu heidän sitoutumisessaan ekosentrisiin periaatteisiin, joissa he myös keskittyvät luomaan tuotteita, jotka ovat hellävaraisia käyttää, biohajoavia ja pakattu ympäristöystävällisiin materiaaleihin.

Nimi, joka kuvastaa vapauden ja utopian filosofiaa

Nimi UNLEASHIA tulee sanojen "unleash" ja "utopia" yhdistelmästä, mikä kuvastaa tuotemerkin filosofiaa, jonka mukaan yksilöitä kannustetaan "vapauttamaan" itsensä ja elämään "utopiassa", jossa he voivat olla aitoja itselleen. Tämän filosofian mukaisesti tuotemerkki tarjoaa UNLEASHIA laajan valikoiman säkenöiviä meikkituotteita, jotka tukevat yksilöiden pyrkimystä löytää todellinen kauneutensa ja löytää viehätysvoimansa ja samalla vapautua globaaleista ja paikallisista kauneusnormeista.

Luovien mahdollisuuksien maailma

Niille, jotka ovat kiinnostuneita tutkimaan ja ilmaisemaan ainutlaatuisuuttaan meikin avulla, valikoima tarjoaa seuraavat tuotteet UNLEASHIA tarjoaa maailman mahdollisuuksia loistaa ja korostaa yksilöllistä tyyliään vastuullisella ja luovalla tavalla.