LANEIGE

LANEIGE on vuonna 1994 perustettu eteläkorealainen kauneusalan tuotemerkki, joka tunnetaan huippuluokan ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteistaan. Tuotemerkin nimi, "LANEIGE" tarkoittaa ranskaksi "lunta", mikä kuvastaa sen pyrkimystä kiiltävään, terveeseen ja nuorekkaaseen ihoon, joka on kuin tuoreen lumen puhtaus ja kiilto.

Tuotemerkin filosofia keskittyy ihon kosteuttamiseen. LANEIGE innovatiivisia tuotteita, kuten Water Sleeping Mask ja Lip Sleeping Mask, joista tuli nopeasti ikonisia kauneudenhoitoalalla. Käyttämällä kehittynyttä teknologiaa ja luonnollisia ainesosia yritys pyrkii siihen. LANEIGE luoda tuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille.

Brändi tunnetaan paitsi laadukkaista tuotteistaan myös tyylikkäästä pakkaussuunnittelusta ja jatkuvasta tutkimus- ja kehitystyöstä. Tämä on tehnyt LANEIGE suosikiksi Aasian lisäksi myös maailmanlaajuisesti, sillä asiakkaat arvostavat perinteisen korealaisen kauneusfilosofian ja modernin tieteen yhdistelmää.

Laajassa tuotevalikoimassa on kaikkea puhdistusaineista ja kosteusvoiteista meikkeihin. LANEIGE edelleen maailmanluokan kauneudenhoidon standardia. Se on enemmän kuin pelkkä tuotemerkki; se on ajattoman kauneuden, nuorekkuuden ja luonnollisen hehkun juhlaa.