Orgaaninen kasvovoide: luonnollinen hoito ihollesi

Ihonhoidossa on tärkeää miettiä, mitä tuotteita käytämme. Tämä pätee erityisesti kasvovoiteisiin, sillä niitä käytetään yhdelle kehomme herkimmistä alueista. Tiimimme on luonut tämän oppaan, joka auttaa sinua valitsemaan ihotyypillesi parhaiten sopivan luonnonmukaisen kasvovoiteen.

Miksi valita luomukasvovoide?

Luonnonmukaiset kasvovoiteet ovat usein täynnä luonnollisia ainesosia, jotka ovat turvallisia sekä ihollesi että planeetallemme. Niissä ei useinkaan ole parabeeneja, keinotekoisia hajusteita ja muita haitallisia kemikaaleja, joita esiintyy monissa ei-luomutuotteissa.

Miten valita oikea luomukasvovoide?

Luomukasvovoidetta valittaessa on otettava huomioon monia tekijöitä. Seuraavassa on muutamia huomioitavia seikkoja:

Ihotyyppi

Eri kasvovoiteet sopivat eri ihotyypeille. Jos sinulla on rasvainen iho, etsi öljytön voide. Jos sinulla on kuiva iho, etsi tuotteita, joissa on erityisen kosteuttavia ainesosia.

Ainesosat

Lue ainesosaluettelo huolellisesti. Varmista, ettet ole allerginen millekään ainesosalle. Etsi tuotteita, joissa on luonnollisia ainesosia, kuten aloe veraa, vihreää teetä, jojobaöljyä ja karitevoita.

Sertifiointi

Etsi tuotteita, joilla on luomusertifiointi. Näin varmistetaan, että tuote ei sisällä haitallisia kemikaaleja ja että se on tuotettu ympäristöystävällisesti.

Suosittuja orgaanisia kasvovoiteita

Some by Mi - AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Cream

Some by Mi Miracle Cream on todellinen pelinvaihtaja! Se sisältää AHA:ta, BHA:ta ja PHA:ta, jotka auttavat kuorimaan ja puhdistamaan ihoa hellävaraisesti. Tämä voide voi todella tehdä ihmeitä vain 30 päivässä. Se poistaa kuolleet ihosolut, puhdistaa ihohuokoset ja kosteuttaa ihoa. Lisäksi se sisältää tea tree öljyä, joka tunnetaan antibakteerisista ominaisuuksistaan. Jos siis kamppailet näppylöiden tai epäpuhtaan ihon kanssa, kokeile tätä voidetta. Se on myös super kevyt eikä lainkaan rasvainen, joten se sopii kaikille ihotyypeille.

Pyunkang Yul - Moisture Cream

Pyunkang Yul Moisture Cream on todella jotain ekstraa ihollesi. Tämä voide on täynnä intensiivistä kosteutta, mutta tuntuu silti kevyeltä iholla. Levitä sitä vain ja nauti siitä, miten nopeasti se imeytyy ilman, että jää tahmea tunne. Sen minimalistinen ainesosaluettelo on suunniteltu tarjoamaan optimaalista kosteutusta ja minimoimaan ärsytysriski. Lisäksi siinä ei ole tarpeettomia lisäaineita eikä hajusteita - loistavaa herkälle iholle! Jos siis etsit ihollesi todella miellyttävää ja hellävaraista kosteusvoidetta, kannattaa valita Pyunkang Yul Moisture Cream olla juuri sinulle sopiva voide!

iUNIK - Centella Calming Gel Cream

iUNIK Centella Calming Gel Cream on paras ystäväsi rauhalliselle ja viileälle iholle. Tässä kevyessä geelivoiteessa on 70 % centella asiatica -lehtivettä ja 10 % centella asiatica -lehtivettä. tea tree lehtivettä, jotka tunnetaan rauhoittavista ja tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksistaan. Se auttaa lievittämään ärsytystä, punoitusta ja aknea ja antaa samalla runsaasti kosteutta. Mikä parasta, se on hajusteeton ja öljytön, joten se sopii täydellisesti herkälle tai rasvaiselle iholle. Viilentävän tunteensa ja nopean imeytymisensä ansiosta se antaa iUNIK Centella Calming Gel Cream saa ihosi tuntumaan virkistyneeltä ja rauhalliselta. Täydellinen kuumana kesäpäivänä tai silloin, kun ihosi tarvitsee vain hieman ylimääräistä rakkautta!

Vinkkejä Käyttö orgaanisesta kasvovoiteesta

Jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti luomukasvovoiteesta, tässä on muutamia vinkkejä:

 • Käytä säännöllisesti: Parhaan tuloksen saat, kun käytät kasvovoidetta joka päivä. Tämä auttaa pitämään ihosi kosteutettuna ja suojattuna.
 • Oikea määrä: Sinun ei tarvitse käyttää suurta määrää tuotetta - herneen kokoinen määrä riittää koko kasvoille.
 • Oikea aika: Käytä voidetta puhdistuksen jälkeen, mutta ennen meikkiä. Tämä auttaa luomaan tasaisen, kosteutetun pohjan meikille.

Mitä tarkoittaa, että kasvovoide on luonnonmukainen?

Kun puhumme luomukasvovoiteesta se tarkoittaa, että tuote on valmistettu ympäristöä kunnioittaen. ja ne sisältävät usein luonnollisia tai orgaanisia ainesosia, jotka on kasvatettu ilman synteettisiä torjunta-aineita, muuntogeenisiä organismeja (GMO), säteilyä tai keinolannoitteita. Näissä voiteissa ei yleensä ole haitallisia kemikaaleja eikä muita synteettisiä lisäaineita.

Kolme tärkeintä asiaa, jotka on hyvä muistaa luomukasvovoiteista, ovat:

 1. Luomukasvovoiteet on valmistettu ympäristöä ajatellen, ja ne sisältävät yleensä luonnollisia ainesosia.
 2. Ne kasvatetaan ilman synteettisiä torjunta-aineita, muuntogeenisiä organismeja, säteilyä tai keinolannoitteita.
 3. Niissä ei yleensä ole haitallisia kemikaaleja eikä synteettisiä lisäaineita.

Miksi minun pitäisi valita luomukasvovoide?

Käyttö Luonnonmukaisen kasvovoiteen käyttö voi olla hyödyllistä sekä ihollesi että ympäristölle. Nämä voiteet sisältävät yleensä ainesosia, jotka ovat hellävaraisia iholle ja tarjoavat tärkeää ravintoa ja kosteutusta. Lisäksi edistät kestävämpää maailmaa valitsemalla tuotteita, jotka ovat vähemmän haitallisia ympäristölle.

Luomukasvovoiteen kolme tärkeintä etua ovat:

 1. Ne ovat hellävaraisia iholle ja tarjoavat tärkeää ravintoa ja kosteutusta.
 2. Valitsemalla luomutuotteita edistät kestävämpää maailmaa.
 3. Ne ovat vähemmän haitallisia ympäristölle kuin perinteiset tuotteet.

Miten voin olla varma, että kasvovoiteeni on todella luomua?

Jos haluat varmistaa, onko tuote todella luonnonmukainen, voit etsiä tuotteesta sertifikaatteja, kuten EcoCert, USDA Organic tai Soil Association. Näillä järjestöillä on tiukat kriteerit sille, mitä voidaan luokitella luonnonmukaiseksi, ja tuotteet tarkastetaan säännöllisesti.

Kolme tärkeintä näkökohtaa, jotka on otettava huomioon, kun tarkistetaan, onko tuote luonnonmukainen:

 1. Etsi tuotteesta esimerkiksi EcoCert-, USDA Organic- tai Soil Association -sertifikaatit.
 2. Näillä järjestöillä on tiukat kriteerit sille, mitä voidaan luokitella luonnonmukaiseksi.
 3. Sertifioidut tuotteet tarkastetaan säännöllisesti.

Onko luomukasvovoiteesta haittaa?

Vaikka orgaanisen kasvovoiteen käytössä on monia etuja, on olemassa myös joitakin mahdollisia haittoja. Ensinnäkin ne voivat olla kalliimpia kuin tavanomaiset tuotteet. Toiseksi jotkut ihmiset voivat olla allergisia luonnollisille ainesosille. joita käytetään luomutuotteissa, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä. Koska näissä tuotteissa ei useinkaan ole säilöntäaineita, niiden säilyvyysaika voi olla lyhyempi kuin ei-luomuvaihtoehtojen.

Luomukasvovoiteiden kolme tärkeintä haittaa ovat:

 1. Ne voivat olla kalliimpia kuin tavanomaiset tuotteet.
 2. Jotkut ihmiset voivat olla allergisia luonnollisille ainesosille, mikä voi aiheuttaa ihoärsytystä.
 3. Niiden säilyvyysaika voi olla lyhyempi, koska niistä puuttuu usein säilöntäaineita.

Miten löydän ihotyypilleni parhaan luomukasvovoiteen?

Löytääksesi ihotyypillesi parhaan luomukasvovoiteen sinun on ensin ymmärrettävä ihosi tarpeet. Onko sinulla kuiva iho? Vai kenties rasvainen tai herkkä iho? Silloin voit etsiä tuotteita, jotka on suunniteltu nimenomaan sinun ihotyypillesi. Lue ainesosaluettelo varmistaaksesi, ettei tuote sisällä mitään, jolle olet allerginen. Kokeile lopuksi eri tuotemerkkejä ja tuotteita, jotta löydät itsellesi parhaiten sopivan tuotteen.

Kolme keskeistä vaihetta parhaan orgaanisen kasvovoiteen löytämiseksi ihotyypillesi ovat:

 1. Ymmärrä ihosi tarpeet ja etsi ihotyypillesi suunniteltuja tuotteita.
 2. Lue ainesosaluettelo varmistaaksesi, ettei tuote sisällä mitään, jolle olet allerginen.
 3. Kokeile eri tuotemerkkejä ja tuotteita löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan tuotteen.

Yhteenveto orgaanisesta kasvovoiteesta

Luonnonmukaisen kasvovoiteen valitseminen voi olla fiksu askel kohti parempaa ihonhoitoa. Luonnollisten ainesosien ja ympäristöystävällisten valmistusprosessien ansiosta nämä tuotteet ovat terveellinen ja kestävä valinta. Minkä tahansa tuotteen valitsetkin, muista, että säännöllinen käyttö on avain terveeseen ja säteilevään ihoon.

Toivomme, että tämä opas on antanut sinulle tietoa, jota tarvitset tietoon perustuvan valinnan tekemiseen. Planeettamme ja ihosi kiittävät sinua!