make p:rem

Make p:rem on merkittävä eteläkorealainen brändi, joka on tunnettu filosofiastaan luoda monikäyttöisiä kauneustuotteita. Inspiraationa käyttäen pohjoismaista konseptia "lagom", joka tarkoittaa "juuri oikea määrä", make p:rem pyrkii tarjoamaan yksinkertaista ja tehokasta ihonhoitoa, joka sopii kaikille ihotyypeille. Brändin tuotteet ovat tunnettuja korkealaatuisista ainesosista ja innovatiivisesta teknologiasta, jotka tarjoavat huippuluokan ihonhoitoa.

Luonnollisen voimakkaita aineosia Pohjois-Euroopasta

Kaikki tuotteet sisältävät aineosia, jotka ovat peräisin Pohjois-Euroopan kasveista, mukaan lukien maailman ensimmäiset pohjoismaisista marjoista peräisin olevat kantasolut, jotka on kehitetty yhteistyössä VTT:n, julkisen tutkimuskeskuksen kanssa Suomessa. Nämä aineosat ovat rikkaita C-vitamiinissa ja tarjoavat erinomaisia antioksidanttisia, tulehdusta ehkäiseviä ja kosteuttavia ominaisuuksia. Tuotteet sisältävät myös turvesammaleen uutetta, joka on hyvä kosteutukseen ja anti-agingiin, sekä koivunmahlaa, joka kosteuttaa tehokkaasti aminohappojensa ja sokeriensa ansiosta.

Mikä tekee make p:remistä erityisen?

Tehokkuus ja aineosat

Make p:rem erottuu kyvyllään yhdistää korkealaatuisia aineosia edistyneen teknologian kanssa, mikä tuloksena on tehokkaita kauneustuotteita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Brändi käyttää aineosia, kuten arktista vadelmauutetta, Suomesta peräisin olevaa koivunmahlaa ja Tanskasta peräisin olevaa turvevettä, mikä tarjoaa syvää ravintoa ja kosteutusta iholle. Lisäksi aineosia tukee make p:remin patentoitu Micro Trans Moisture Technology, joka parantaa tunkeutumista syvälle ihoon.

Soveltuu herkälle iholle

Herkälle iholle make p:rem tarjoaa Safe Me -linjan, joka on kehitetty erityisesti rauhoittamaan ärsytystä, vähentämään epäpuhtauksia ja vähentämään punoitusta hellävaraisilla aineosilla. Tämä linja ehdottaa yksinkertaista ihonhoitorutiinia, joka alkaa Safe Me Relief Moisture Cleansing Foamista, jonka jälkeen tulee Safe Me Relief Essence Toner, jotka molemmat sisältävät rauhoittavia aineosia, kuten glyseriiniä, vadelmaa, kookosta ja laventeliuutetta.

Aurinkovoide jokaiselle ihotyypille

Sen UV Defense Me -sarja sisältää kuusi erilaista aurinkosuojaa, jotka on mukautettu eri ihotyypeille. Palkitusta UV Defense Me. Blue Ray Sun Fluid SPF50+ PA++++, joka sopii kaikille ihotyypeille, UV Defense Me. Blue Ray Sun Gel SPF50+ PA++++:aan, joka on ihanteellinen rasvaiselle tai sekaiholle sen kevyen geelimäisen koostumuksen ansiosta, joka imeytyy nopeasti jättämättä tahmeaa tunnetta.

Tutustu make p:remiin – Avain yksinkertaiseen ja innovatiiviseen ihonhoitoon

Olitpa etsimässä päivittäistä ihonhoitorutiinia, joka on sekä yksinkertainen että tehokas, tai haluat tutustua uusimpiin innovaatioihin korealaisessa ihonhoidossa, make p:rem tarjoaa tuotteet sinulle. Tutustu valikoimaamme make p:rem tuotteita ja anna ihosi kokea puhtaan, tehokkaan ja tasapainoisen ihonhoidon edut.