AROMATICA

Aromatica on merkittävä korealainen luomuihonhoitomerkki, joka tunnetaan tinkimättömästä sitoutumisestaan laadukkaaseen, luonnolliseen ja luonnonmukaiseen kauneudenhoitoon. Yrityksen perusti vuonna 2010 Jerry Kim, visionääri, joka havaitsi turvallisten ja luonnollisten ihon- ja hiustenhoitotuotteiden puutteen Korean markkinoilla. Jerry Kim on vakuuttunut siitä, että turvallisuudesta ja laadusta ei saa koskaan tinkiä, ja hän on ollut vahvasti sitä mieltä. Aromatica asettanut alalla vaikuttavan standardin.

Aromatica Heidän tuotteensa ovat saaneet tunnustusta sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja heillä on vaikuttava lista arvostettuja palkintoja. Heidän ECOCERT-sertifiointinsa vahvistaa heidän sitoutumisensa ekologisesti kestäviin tuotteisiin, ja he ovat ylpeitä siitä, että he ovat ainoa korealainen tuotemerkki, jolle EWG on myöntänyt "Skin-deep Champion" -statuksen. Tämä kunnianosoitus on varattu vain kauneusalan tuotemerkeille, jotka voivat taata, että niiden tuotteet ovat vapaita myrkyistä ja vaarallisista aineista.

Aromatica on asettanut kauneudenhoitoalalle uuden laadun ja turvallisuuden standardin valitsemalla huolellisesti hienoimpia ainesosia ympäri maailmaa ja käyttämällä tuotteissaan vain parhaita eteerisiä öljyjä. Heidän omistautumisensa tarjota parasta luomukauneutta on johtanut siihen, että he ovat saavuttaneet kulttimaineen sekä Koreassa että maailmanlaajuisesti.Aromatica on luotettu ja arvostettu toimija luonnonmukaisen kauneudenhoidon alalla, ja se toimittaa edelleen tuotteita, jotka täyttävät heidän korkeat vaatimuksensa.